No Widgets found in the Sidebar

Welke vloertegels moet ik kiezen?

Je hebt vast zo je eigen idee over welke vloertegels betonlook ik moet kiezen, of welke tegel jij het beste vindt. De eerste vraag die bij me opkomt is, bij welke tegelwinkel moet ik zijn voor mijn renovatieproject? Met de vele tegelwinkels in krijtborden door het hele land, kan je het moeilijk vinden om te beslissen, zelfs als je goed op de hoogte bent van tegels en renovatie. Als u snel een antwoord wilt, kunt u altijd de gele pagina's in uw lokale telefoonboek raadplegen. Er is vast wel één tegelwinkel bij u in de buurt, en zij kunnen u hoogstwaarschijnlijk een nauwkeurige schatting geven van de kosten van uw vloer.

welke vloertegels moet ik kiezen

Als u echter niet die weg wilt gaan, is de eerste vraag die u moet beantwoorden: "Wat voor soort reiniging wil ik dat mijn nieuwe tegels ervaren?" Verschillende soorten tegels vereisen verschillende soorten reiniging. Als u van plan bent uw boerderijtegels te gebruiken voor een schoonmaakbeurt, moet u hier rekening mee houden. Als je een boerenkeuken hebt, is het hoogst onwaarschijnlijk dat je je tegelwinkel nodig hebt om je tegels schoon te maken, omdat de tegels zelf voor het vuil kunnen zorgen.

Als u echter een boerenbadkamer heeft die door meerdere andere huishoudens wordt gedeeld, is het wellicht verstandig om te investeren in kwaliteitstegels die bestand zijn tegen slijtage. De gemiddelde persoon is niet zo gedisciplineerd als een professionele tegelreiniger, dus u moet ervoor zorgen dat u de tegelwinkel vraagt om u te citeren op basis van hun ervaring met het reinigen van vloeren van vergelijkbare woningen. Als u bijvoorbeeld net een tegelvloer heeft gekocht bij uw favoriete thuisdepot en de winkelexpert schat dat uw vloertegels elke vier tot zes weken een grondige reiniging nodig hebben, zal uw vloer dit soort reiniging waarschijnlijk vaker nodig hebben dan uw keukentegels. Om de frequentie van de reiniging te bepalen, kunt u zes tot acht weken extra optellen bij de schatting van de tegelwinkel, afhankelijk van het bestandstype en de staat van de tegels.

Meer informatie op: Retrotegels