No Widgets found in the Sidebar

Welke monitorarm moet ik kiezen

Welke monitorarm moet ik kiezen? 5 tips om u te helpen tijd en geld te besparen

Er zijn enkele dingen die u moet weten over uw computerscherm op kantoor of thuis, en u moet ze weten voordat u een nieuwe fauteuil koopt welke monitor u moet gebruiken. Er is een enorme verscheidenheid aan fauteuils voor computerbureaus op de markt. Er zijn veel functies beschikbaar, variƫrend van ruimtebesparende ontwerpen tot ergonomische ontwerpen. Veel ergonomische stoelen hebben een voorgevormde rugleuning voor maximaal comfort en ondersteuning, verstelbare armleuningen en andere functies die u helpen meer werk te verzetten in minder tijd. Als u een freelance schrijver, webdesigner of gewoon iemand bent die thuis werkt, moet u erachter komen welke monitorfauteuils in uw werkomgeving passen.

Een gezondheidsonderzoek van een paar jaar geleden toonde aan dat degenen die een staand toetsenbord gebruikten in plaats van een computerscherm, hun gezondheid en productiviteit met bijna tien procent verbeterden. De studie toonde ook aan dat degenen die een muis gebruikten, de productiviteit en gezondheidsgerelateerde kosten met zeven procent hadden verlaagd. Deze informatie kan u helpen kiezen tussen een staand computertoetsenbord en een staande notebook, of het kan u helpen kiezen tussen een ergonomisch toetsenbord met een voetsteun, of een koptelefoon voor rust en geluid en een comfortabele kijkhoek.

Bij het kiezen van de hoogte van de monitorarm gezagsgetrouwe die u wilt gebruiken, kunt u het beste een monitor vinden die klein genoeg is, zodat uw handen na langdurig gebruik niet vermoeid raken. Het is echter het beste om geen monitoren te kopen met een te lage schermhoogte, omdat dit uw zicht kan schaden. Met behulp van de tips in dit artikel kunt u de juiste monitor voor uw kantoorergonomie kiezen, of u nu een werkgever bent die ergonomische werkstations zoekt voor hun werknemers of gewoon een freelance schrijver die beter wil presteren op het werk. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie en onderzoek naar ergonomie, kunt u zowel uw bankrekening als uw gezondheid sparen wanneer u thuis werkt.

Voor meer informatie zie: Leukste Kadoos Online