Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Dus hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Laat me eerst uitleggen wat ketose is. Ketose is het proces waarbij meer lichaamsvet wordt verbrand dan uw lichaam gewoonlijk gebruikt, zodat u het kunt vervangen door voedsel met een glycemische index. Dus als we ons in een dieettoestand bevinden waarin we onze lichaamsreserves van glucose gebruiken om onze dagelijkse functies van energie te voorzien (zoals onze hersenen van brandstof voorzien), bevinden we ons in een staat van ketose.

Waar moet ik dan op letten? Hoe pas ik mijn dieet aan om deze staat van ketose te ondersteunen? Welnu, allereerst, zoals hierboven vermeld, als we in een staat van ketose zijn, zullen onze hersenen geen extra glucose verbranden, maar in plaats daarvan in een overlevingsmodus gaan en op zoek gaan naar een bron van brandstof (koolhydraten) om energie te leveren. ons op en geven ons een gevoel van doel in ons leven. Dus wat zijn de voedingsmiddelen die deze toestand kunnen ondersteunen en gewichtsverlies op een ketogeen dieet kunnen bevorderen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig; je raadt het al, het voedsel met een hoge glycemische index (GI).

Hoe meer GI-voedsel je eet, hoe sneller je lichaam je maaltijd afbreekt om glucose te maken nuttige informatie op deze site. Daarom moet u elke keer dat u een ketogeen dieet volgt, wegblijven van eenvoudige koolhydraten zoals: wit brood, rijst, pasta, donuts en elk type "snel" ontbijtvoedsel. Blijf bij volle granen zoals bruine rijst, quinoa, gerst of bulgur (ja, ik weet dat het geen "snel" voedsel is), die je bloedsuikerspiegel stabiel houden terwijl je je metabolisme opdrijft. Voor een Ketogeen Dieet eBook met een volledige lijst van Keto-voedingsmiddelen, bezoek de onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie: https://hetketogeendieet.nl/