Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

Het Winmau Blade 6 Triple Core Dartboard is de nieuwste technologische vooruitgang in dartbordtechnologie. Het is het resultaat van meer dan 30 jaar technische innovatie. Dit board is ontworpen met zijn revolutionaire Triple Core sisalbasis, die perfect aansluit bij de Sixth Generation Blade-technologie. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een optimale vezeldichtheid en maximale inkerving. Dit dartbord is een van de beste op de markt .

blade 6 triple core dartbord

De draad op de Blade 6 Triple Core is gemaakt van Oost-Afrikaanse sisal van de hoogste kwaliteit en is voorzien van een Density Control-systeem om een optimale vezeldichtheid te behouden en darts af te buigen naar scorende gebieden. Het wordt gedekt door een beperkte garantie van twee jaar en wordt geleverd met een gratis Spirit Master-nivelleringstool. Het heeft ook een gepatenteerd montagesysteem met Rota-locks en zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van de wielen.

Dit dartbord biedt optimale grip en uitstekende zelfherstellende eigenschappen. Het dichte sisal in de Blade 6 Triple Core maakt ook een snellere gatsluiting mogelijk. De Blade 6 is er in drie modellen: de Dual Core, de Double Core en de Triple-Core Carbon. De laatste is de beste van het stel en is het populairst bij concurrenten. De dual core-versie heeft een uitstekende beoordeling op Amazon en andere recensies.

Link naar de website: Dartshopleiden.nl