Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Hier zijn enkele vragen die u uzelf en de professionals die mensen helpen bij het ontwerpen van hun eigen s, moet stellen. Wat is een bullet journal? Er zijn veel mensen die tijdschriften gebruiken en ze noemen ze bullet journals omdat ze een papieren dagboek gebruiken en ze schrijven in een ingebonden notitieboekje dat niet per se een spiraalgebonden dagboek is. Wat is een bullet journal?

Wat is een bullet journal

De beste plaats om met het Bullet Journal-systeem te beginnen, is door naar de Bullet Journal-site te gaan. Bezoek eerst de officiƫle website, zelfs als u die al heeft, is het altijd een goed idee om hier een opfriscursus te volgen. Hier kun je meteen aan de slag om je eerste dagboek te krijgen en het is heel gemakkelijk. Kies eerst je pen en klik op de penhouder die op je bureau past. Je moet dan naar het "tandwiel" -gedeelte gaan en je ziet een puntenslijper die eruitziet als een pen maar met wieltjes aan de zijkant.

Je selecteert gewoon het potlood en je stopt het in de puntenslijper en de wieltjes draaien en je kunt nu je toekomstige doelen voor de dag of week of maand opschrijven. Nadat u uw doelen hebt genoteerd, wordt u gevraagd een korte samenvatting te maken van wat u hebt geschreven en vervolgens wordt u gevraagd om het te ondertekenen door met uw pen op de penhouder te klikken. Het is heel eenvoudig en het is zo gemakkelijk dat iedereen dit kan doen. Nu willen we verder gaan van de pennen en naar de planners gaan die het gemakkelijker maken om uw taken bij te houden. Dus als je eenmaal je pen hebt gekozen en deze in de puntenslijper hebt geplaatst, zul je merken dat er een taakkogel op je pagina verschijnt.

Klik hier: Mylovelynotebook.nl