No Widgets found in the Sidebar

 <a href=kjh ” style=”max-width:40% width:auto; max-height:316px; margin:0px 10px; height:auto;”>

Hoe zich te ontdoen van KJH Ramble

KJH is een voormalige League of Legends-speler voor Counter Logic Gaming. Sinds kort is hij free agent. Ik kwam hem voor het eerst tegen toen ik wat online onderzoek deed voor mijn onderzoek voor een artikel waar ik aan werkte. Nadat hij zijn foto op een stream had gevonden, plaatste hij een bericht waardoor ik steeds terugging naar de site. Hier is een artikel over hem dat ik vond op een site waar mensen praten over hun online vrienden.

Dit is een gecodeerde spelersstub die te vinden is op de website van Counter Logic Gaming. Het toont wat basisinformatie over de speler, zoals leeftijd (die wordt weergegeven als een datum), naam, locatie en geslacht. Deze versleutelde spelersstub geeft echter niet veel anders. We kunnen alleen zien dat KJH een man is.

Als je kjh ransomware wilt verwijderen, kun je een online programma gebruiken dat de KJH-bestanden op de website van Counter Logic Gaming decodeert en ze vervolgens verwijdert. Aangezien dit soort bestand nog nooit eerder op servers is gevonden, is er geen betrouwbare manier om te bepalen welk decoderingsprogramma zal werken om het te verwijderen. Er zijn een paar programma's op de markt die beweren versleutelde bestanden op deze manier te kunnen ontsleutelen, maar geen van hen heeft ooit voor mij gewerkt. Een goede manier om te gaan is om een legitiem decoderingsprogramma te downloaden en het vervolgens uw pc te laten scannen op de bestanden die nodig zijn om te decodering. Het zal de bestanden voor u lokaliseren en ze vervolgens verwijderen met het beste resultaat!

Voor meer info klik je deze site aan: test1235