No Widgets found in the Sidebar
bitcoins

Vraagt u zich af hoe u aan bitcoins kunt komen? Het is gemakkelijk om tal van manieren te vinden om deze digitale valuta te verdienen zonder weken, maanden of zelfs jaren te hoeven wachten voordat ze naar uw bank worden gestuurd. Maar al deze methoden zijn bedoeld om kleinere hoeveelheden van de zeer vluchtige en moeilijk op te slaan digitale valuta te verwerven.

Als u echt snel een aanzienlijk bedrag aan bitcoins wilt verdienen, moet u daarin investeren door echt geld uit te geven. Als u gratis bitcoins wilt ontvangen, moet u een groot deel van uw tijd investeren in het maken van bitcoins op sites die bitcoins-faucets worden genoemd.

Een kraan is een website waarmee u met één muisklik uw saldo kunt controleren, geld kunt overboeken en bitcoins kunt ontvangen. Het enige dat u nodig heeft, is uw openbare sleutel en privésleutel. De openbare sleutel is wat u geeft om toegang te krijgen tot uw account en de privésleutel is wat u gebruikt om de transactie op de blokkeerketen te ondertekenen.

Je hebt misschien gehoord dat voordat je bitcoins kunt gaan ontvangen, je een open source-applicatie moet downloaden. Dit is waar; Dit is de software die u gaat gebruiken om in te loggen op uw account en geld over te boeken vanuit uw portemonnee. Zodra u de software op uw computer heeft geïnstalleerd, hoeft u alleen maar in te loggen op uw account en het juiste bedrag uit uw offline portemonnee over te schrijven.

Nadat u met succes bent ingelogd op uw account, is de volgende stap om te kiezen in welk soort bitcoins u wilt investeren.

Er zijn drie verschillende soorten: groot formaat, klein formaat en middelgroot formaat. Als u een effectenrekening heeft, hoeft u alleen maar te kiezen in welk type grote uitgeverij u uw geld wilt investeren. Nadat u een bepaalde grootte heeft gekozen, wordt u gevraagd om een zaadwoord in te typen.

Startwoorden zijn woorden die u in de toekomst zult gebruiken. Deze woorden zijn uniek voor uw privésleutel. Uw privésleutel kan niet worden gekopieerd. Alleen u heeft de mogelijkheid om uw privésleutel af te leiden en deze naar een andere computer te kopiëren. Zodra u uw startwoorden heeft ingevoerd, drukt u op Volgende en uw saldo in uw online brokerage-account zal onmiddellijk veranderen.

Het is nu gemakkelijk om in bitcoins te investeren.

Door de bovenstaande eenvoudige stappen te volgen, hoeft u alleen nog maar uw ontvangstadres bij de blokketen te controleren. Zodra u de laatste transactie in het linkerdeelvenster ziet, weet u dat uw betaling succesvol is verzonden. Binnen enkele ogenblikken staat uw geld in uw offline portemonnee.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester